Onderhoud

Het maakt niet uit in wat voor een auto u rijdt. Overbeek is een universeel autobedrijf voor onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Service en klantgerichtheid zijn twee belangrijke pijlers waarop ons bedrijf rust.

Onderhoud is van groot belang voor auto’s maar is mede afhankelijk van het type auto dat u rijdt en hoe u uw auto gebruikt. Het onderhoudsadvies aan uw auto stemmen wij af op het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Geen standaardprijzen voor standaard beurten. Bij autobedrijf Overbeek zijn de tarieven gebaseerd op de werkelijke tijd die we aan uw auto besteedt hebben. Als tijdens de beurt blijkt dat er toch meer gerepareerd moet worden bellen wij u eerst voor goedkeuring. Zo houdt u zelf controle over de kosten van het gebruik van uw auto.

APK

Wij zijn een officieel erkend APK keuringsstation. Het is een wettelijk verplichte veiligheids- en milieukeuring waarbij uw auto op vitale punten zoals onderstel en remmen wordt gecontroleerd. De milieukeuring betreft het meten van de samenstelling van de uitlaatgassen. Bij een grote onderhoudsbeurt is de APK gratis (excl. afmeldkosten).

Wilt u jaarlijks een APK-herinnering via e-mail ontvangen?
Klik dan op de APK Reminder hiernaast!

Airco

Onderhoud en reparatie van auto airconditioning is specialistenwerk. Een juiste diagnose bespaart u veel geld. Bij autobedrijf Overbeek bent u aan het juiste adres voor auto airconditioning. Wij kunnen uw auto airco repareren, vullen of bijvullen en uw auto airconditioning installatie jaarlijks preventief controleren en onderhouden.

Door tijdig onderhoud van uw auto airco:

  • verbruikt u minder brandstof;
  • heeft u minder slijtage van de compressor;
  • heeft u hierdoor geen hoge reparatiekosten en bespaart u veel geld;
  • heeft u het aangenaam koel in de zomer en rijdt u met onbeslagen ramen in de herfst;
  • komt u niet voor verrassingen te staan tijdens uw vakantie of reis.

Schadeherstel

Zowel kleine als grote schades worden op een vakkundige wijze door ons hersteld.
Ook in het geval dat uw verzekering u doorverwijst naar een ander schadebedrijf verzoeken wij u toch om contact met ons op te nemen. Wij geven u namelijk de garantie dat wij voor u, als vaste relatie, steeds optimaal uw belangen zullen behartigen. Als er in uw polis sprake is van speciale regelingen voor vervangend vervoer of eigen Risico, dan zullen wij deze voorwaarden in vrijwel alle gevallen kunnen garanderen.

Ruitschade

Eén van de meest voorkomende schades is ruitschade. Heeft u bijvoorbeeld een ster in uw ruit, dan zorgen wij ervoor dat deze vrijwel onzichtbaar wordt weggewerkt. Ruitreparatie is gratis indien de auto WA-kasko of All Risk is verzekerd, als het nodig is vervangen wij de ruit gratis