Taxi

Overbeek Personenvervoer in Hummelo bestaat al sinds 1957. Wij staan bekend om onze service en stiptheid en beschikken over diverse taxi's, rolstoelbussen en minibussen. Wij kunnen u voor elke vervoerswens een passende oplossing bieden.

Daarnaast omvat ons dienstenaanbod trouw- en rouwvervoer, een autobedrijf en een Total tankstation.

Wilt u meer weten, een prijsopgave ontvangen of een taxi rit reserveren, bel dan:

Personenvervoer


 Overbeek Personenvervoer verzorgt personenvervoer voor:

  • bedrijven
  • overheidsinstellingen
  • verenigingen
  • particulieren
  • diverse zorgverzekeraars

Voor zowel privéritten als zakelijke ritten, voor één of meerdere personen: wij verzorgen het vervoer perfect.


Luchthavenvervoer

De ervaren chauffeurs van Overbeek zorgen al sinds jaar en dag dat menig vakantie- of zakenreis onbezorgd kan beginnen. Voor vervoer van en naar luchthavens hebben wij diverse mogelijkheden.
Onze moderne, representatieve auto’s en minibussen zijn uiteraard van alle gemakken voorzien.

 


 

Bedrijfshistorie

In 1935 richtte Joh. Overbeek een rijwielhandel op. De activiteiten bestonden in het begin vooral uit het repareren van fietsen. Later (1957) werd dit uitgebreid met een auto voor het vervoeren van de plaatselijke notabelen.

In 1973 heeft G.J. Overbeek het bedrijf voortgezet en omgezet naar een heus taxibedrijf. Zo werden er ondermeer dagelijks kinderen vervoerd naar scholen in Arnhem en vanuit de hele regio werden mensen naar de dagopvang in Doetinchem gebracht. Verder werden er steeds meer mensen vervoerd in opdracht van zorgverzekeraars.

Vanaf 1990 is A.J. Overbeek ook werkzaam in het bedrijf dat hij in 2006 heeft overgenomen.

In de loop der jaren zijn er meerdere taxi’s, rolstoeltaxi’s en minibussen bijgekomen om aan alle vervoerswensen te kunnen voldoen.